Barnas bondegård - Tanzania

Osmund Uealand (Team Ueland) er i gang med et nytt prosjekt. Denne gang et samarbeid med Farm For the Futur (www.fff.tanzania.com ).

Eigerøy barnehage bidrar økonomisk og får en gylden anledning til å gi enda flere barn en god start på livet. Vår forpliktelse strekker seg i første omgang til 2020 og 2021, men dersom prosjektet lykkes er tanken at vi følger opp videre og utvikler samarbeidet med Farm For the Future.

Barnas bondegård skal formidle kunnskap om mat, ernæring og landbruk til barn i Iringa regionen i Tanzania.

Planen er at de skal utvikle et eget læringsprogram, som blant annet inneholder omvisning, stell av dyr, lage mat, lære om grønnsaksdyrking, plante frø til å ta med tilbake til egen barnehage/skole - og mye tid til å være i lag med dyrene på gården. Målet er at dagen skal skape begeistring hos barna, slik at de tar med foreldrene tilbake på aktivitetsdag i helgene. På den måten vil vi skape engasjement og interesse for matog matproduksjon i hele familien.

Les mer om Barnas bondegård her.

Bålhytte og topptur.

For å kickstarte vår innvolvering i Barnas bondegård - Tanzania inviterer vi alle som kan krype og gå til den offisielle åpningen av vår nye bålhytte og den nye, ikke fult så offisielle, toppturen til Søratoppen.

Det blir loddsalg med premier, salg av pølser, kaker, lapper, saft og kaffe. I tillegg, hvis man kjøper billett*, blir man med i trenkningen av en sparkesykkel til verdi av kr 1500,-

All inntekt går direkte til  Barnas bondegård - Tanzania.

Mer om den offisielle åpningen finner dere her.

*Det er helt frivillig å kjøpe billett, men husk at inntektene går til en god sak

Følg oss på face eller insta